Oliemaatschappijen doneren aan Ida Relief Inspanningen | Rigzone

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Chevron Corporation (NYSE: CVX), BP (NYSE: BP) en Phillips 66 (NYSE: PSX) hebben bekendgemaakt dat ze geld doneren om de hulpverlening na orkaan Ida te ondersteunen.

Chevron kondigde aan dat het een toezegging doet van $ 3 miljoen ter ondersteuning van de hulp- en herstelinspanningen die gaande zijn in de gemeenschappen die door de storm zijn getroffen, waarbij het Amerikaanse Rode Kruis, Catholic Charities en Team Rubicon elk een donatie van $ 500.000 ontvangen. De resterende $ 1,5 miljoen zal worden verdeeld over lokale organisaties die zich richten op rampenbestrijding, schetste Chevron. Daarnaast zei het bedrijf dat het kwalificerende donaties zal matchen met orkaanhulpverlening door werknemers en gepensioneerden, en financiële bijdragen zal leveren aan organisaties waar werknemers vrijwilligerswerk doen.

BP America en de BP Foundation zullen $ 500.000 en 200.000 gallons brandstof doneren om de rampenbestrijdingsinspanningen in Louisiana na Ida te ondersteunen. De donaties omvatten $ 250.000 aan het Amerikaanse Rode Kruis van de BP Foundation, $ 250.000 aan de Bayou Community Foundation van BP America en brandstofdonaties van 100.000 gallons benzine en 100.000 gallons diesel om te helpen bij het herstel. Phillips 66 draagt ​​in totaal $ 1 miljoen bij aan het Amerikaanse Rode Kruis om hulp te verlenen in de staten die zijn getroffen door orkaan Ida en zijn overblijfselen.

“Als een belangrijke werkgever en langdurige partner in verschillende Gulf Coast-gemeenschappen, zet Chevron zich volledig in om de regio te helpen herstellen van de gevolgen van orkaan Ida,” Brad Middleton, vice-president van Chevron North America Exploration and Production Company’s business unit Gulf of Mexico , met het hoofdkantoor in Covington, Louisiana, zei in een bedrijfsverklaring.

“We begrijpen dat deze middelen van vitaal belang zijn om de behoeften van onze gemeenschappen te ondersteunen. Er is aanzienlijk herstelwerk te doen en Chevron staat onze mede-inwoners van Louisiana bij in deze moeilijke tijd”, voegde hij eraan toe in de verklaring.

Dave Lawler, de voorzitter en president van BP America, zei: “Hoewel orkaan Ida misschien voorbij is, is het werk van de wederopbouw in Zuidoost-Louisiana nog lang niet voorbij”.

“Louisiana is de thuisbasis van veel van onze medewerkers en partners en is een cruciaal knooppunt voor onze Castrol-activiteiten en -activiteiten in de Golf van Mexico. We zijn dankbaar voor het ondersteunen van organisaties zoals het Rode Kruis en de Bayou Community Foundation die zich inzetten om ervoor te zorgen dat de mensen die door deze ramp zijn getroffen zo snel mogelijk de steun krijgen die ze nodig hebben”, voegde hij eraan toe.

Phillips 66 voorzitter en CEO Greg Garland zei: “we willen dat degenen die door Ida worden getroffen, weten dat ze niet alleen zijn”.

“Het Rode Kruis staat op de voorgrond als het Amerikaanse volk en de industrie middelen verzamelen om mensen te helpen herstellen en weer op te bouwen, en we zijn trots op Phillips 66 om die inspanningen te ondersteunen”, voegde Garland eraan toe.

Stuur een e-mail om contact op te nemen met de auteur andreas.exarheas@rigzone.com

creditSource link

Eakerkweb
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Compare