Chuck Norris geeft de zwaarste klus ter wereld aan Aker | Rigzone

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Chuck Norris is in zijn eentje de grootste uitdagingen ter wereld aangegaan, zoals het opvangen van koolstof en het omzetten van de zonnestralen in elektriciteit, maar hij heeft nu de fakkel doorgegeven aan Aker.

Dat is volgens de nieuwe ironische campagne van de groep, die, naast het benadrukken van de groene geloofsbrieven van het bedrijf, een oproep is tot samenwerking tussen industrie, samenleving en politiek om samen te werken om de energietransitie te navigeren en ervoor te zorgen dat Noorwegen loopt voorop in zijn industrialisatie.

De campagnevideo met Chuck Norris is al meer dan 43.000 keer bekeken op de YouTube-pagina van het bedrijf, wat veel meer is dan elke andere Aker-video die op het platform is gepost.

“De zwaarste klus ter wereld wacht”, stelt Aker op zijn website. “Maar de energietransitie en de bouwindustrie voor een duurzamere toekomst is geen taak voor Hollywood-actiehelden”, voegt het eraan toe. “Met een industriële staat van dienst van 180 jaar en een gedeelde drive om complexe problemen op te lossen, staat Aker klaar”, merkt het bedrijf op.

“Bij Aker weten we dat echte helden niet uit Hollywood komen, maar van onze Noorse scheepswerven, offshore olie- en gasinstallaties, van windmolenparken en achter computerschermen die software en industriële data gebruiken om innovatie te stimuleren. Samen staan ​​we klaar voor de zwaarste klus ter wereld. We nemen het vanaf hier over, Chuck,’ gaat Aker verder.

In de verklaring op haar website benadrukt Aker dat haar inzet zich uitstrekt van olie en gas tot hernieuwbare energie en schone technologieën, mariene biotechnologie en industriële software. Het bedrijf stelt dat het als groep toegang heeft tot industriële capaciteiten van wereldklasse, samenwerkt om ervoor te zorgen dat olie en gas wordt geproduceerd met de laagst mogelijke uitstoot, terwijl het tegelijkertijd investeert in oplossingen voor schone energie om de uitstoot te verminderen, nieuwe industrieën op te bouwen en groene banen voor de toekomst creëren.

Aker, opgericht in 1841, en bedrijven waarin Aker de grootste investeerder is, hadden in 2020 een totale omzet van meer dan $ 8,6 miljard (NOK 75 miljard) en een personeelsbestand van ongeveer 28.000, inclusief tijdelijke aanwervingen. Volgens de website van het bedrijf zijn ongeveer 17.000 werknemers in Noorwegen gevestigd.

Om de nieuwste campagnevideo van Aker met Chuck Norris te zien, klik op hier. Stuur een e-mail om contact op te nemen met de auteur andreas.exarheas@rigzone.com

creditSource link

Eakerkweb
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Compare