Twee redenen waarom je overweegt je bedrijfsauto te verkopen

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Jouw bedrijfsauto is een enorm belangrijk middel binnen de organisatie. Je gebruikt ‘m om klanten te bezoeken, voor meer zichtbaarheid op de weg of om met een bestelbus te starten aan iedere klus. Redenen genoeg dus dat je daar alleen maar het beste van het beste voor wenst. In dit artikel lees je twee redenen waarom het het overwegen is om je huidige bedrijfsauto in de verkoop te zetten.

Uitbreiding van je bedrijf? Tijd voor nieuwe bedrijfswagens

Heb je doelstellingen gesteld op het gebied van het maken van een flinke groeispurt? De kans is erg groot dat je er een lening voor hebt gekregen van de bank, dat je marketing hier afgestemd op is en dat het personeel de nieuwe lasten kan dragen. Wellicht heb je zelfs al geïnvesteerd in extra personeel! Maar heb je ook al een keer gedacht aan de bedrijfswagens die beschikbaar zijn? Zo niet, dan kan het het overwegen waard zijn om je huidige bedrijfswagens te verkopen en te gaan voor een compleet nieuwe uitstraling.

Een financial lease auto verkopen door het maken van vele kilometers

Als ondernemer ben je veel op de weg te vinden. Je brengt een bezoek aan beurzen, je hebt inkoopafspraken of plant regelmatig lunches met zakenrelaties. Daarom maakt je auto per jaar ook aardig wat kilometers. Een financial lease auto verkopen kan daar ook een oorzaak van zijn. Door te investeren in een nieuwe auto, ligt de zakelijke wereld weer aan je voeten. En eventuele ongemakken in de vorm van een reparatie aan de wagen? Dat kan ook nog eens worden verholpen als je investeert in een wagen uit een recenter bouwjaar.

Kies ervoor om eenvoudig en snel je bedrijfsauto online te verkopen

Maar hoe weet je nu zeker dat het verkopen van je wagen vlotjes en snel verloopt? Heel simpel. Kies ervoor om een bedrijfsauto online te verkopen, bijvoorbeeld via Koopmijnbus. Hierdoor ervaar je geen administratieve rompslomp en je weet altijd zeker dat het verkopen snel en vlekkeloos verloopt. Neem daarom altijd even een keer contact op met een specialist en ontdek hoe het verkoopproces in zijn werk gaat. Dat scheelt je dus ook weer een hoop uitzoekwerk en tijd. Wel zo fijn, want je wilt je volledig kunnen focussen op je eigen corebusiness.

Eakerkweb
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Compare